Sjelden sjanse til å lagre BTC til 50% avslag på markedspris under ProBit Exclusive Piques Betydelig interesse som BTC Eyes $ 20.000

Topp 25 globale kryptokurrencyplattform ProBit Exchange har kunngjort det neste av deres abonnementsbaserte ProBit Exclusive-tilbud med 50% rabatt på BTC 23. desember. Mens abonnementene har omtalt noen av de beste tokens på markedet, vil den siste utgaven vise frem nåværende crème de la crème i kryptovaluta-sektoren ettersom BTC fortsetter å få betydelig institusjonell støtte.

En av de ivrigste BTC-supporterne i Microstrategy tilbød nylig konvertible obligasjoner på 550 millioner dollar for å frigjøre ekstra kapital for å utvide deres nåværende BTC-beholdning på 40 824 BTC. Mens gull tradisjonelt representerer referansekapitalen, har Bitcoin Pro etablert sin mettle som den beste ytelsen i 2020 og blir ofte sett på som digitalt gull.

Som spekulasjoner om et gjennombrudd i $ 20.000 territorium fortsetter, er BTC Exclusive en ideell mulighet til å øke BTC-beholdninger og posisjoner. Arrangementet er også en god og tidsbestemt mulighet for nyere handelsmenn til å akkumulere den øverste kryptoaktiva under det abonnementsbaserte arrangementet med en maksimal tildeling av BTC på 50000 USDT.

Tidligere ProBit Exclusives har utnyttet betydelige prisøkninger etter distribusjon ettersom flere poletter oppnådde årlig avkastning på over 4000% for deltakerne.

PROB-token uthevet med 288% YTD-økning

ProBit Exchange sitt opprinnelige token PROB har skilt seg fra resten av pakken underveis for å legge ut topp YTD-ytelse i desember blant alle exchange-tokens på 288%. PROB-tokens genererer også 4% belønninger per år for stakers og gir eksponentielt økende rabatter på handelsavgift og inngang til brukerhendelser som den kommende BTC Exclusive.

Børsen kjører en ProBit Cup-konkurranse der brukere kan samle poeng for å kjøpe og sette toppbørsen . Leaderboards oppdateres med jevne mellomrom og har en total premiepott på 10.000 USDT for de 20 beste poenginntektene når turneringens plassering er endelig etter 31. desember 2020.

Om ProBit Exchange

ProBit Exchange er en topp 20 kryptobørs globalt. Vi har fullført over 200 runder med IEO og har hele tiden blitt rangert som topp 4 i Korea. ProBit Exchange gir ubegrenset handelstilgang fremhevet av nesten 1000 handelspar.

En spesiell ProBit Cup-begivenhet med 10 000 USDT for topp 20 poeng totalt kjører for tiden i løpet av desember måned, hvor brukere kan samle poeng ved å kjøpe og sette inn ProBits opprinnelige token PROB.

Neuer Name

Zurück nach oben