Ovatko Bitcoiners A ** -Reikiä?

Meidät on kutsuttu „myrkyllisiksi Bitcoin-maksimalisteiksi“ loukkausyritykseksi. Emme räpytä, me käytämme sitä kunniamerkkinä. Emme pyydä anteeksi tosiasiaamme, luottamustamme tai meemisotaamme. Löydät meidät Twitteristä vastaamalla heikkoihin argumentteihin bitcoinia vastaan ​​(ne kaikki ovat heikkoja) „Hauskaa pysyä köyhänä“ eikä yrittää suostutella vakavaa vastustajaa tai laiskaa kriitikkoa. Michael Saylor viittaa osuvasti bitcoinereihin „Cyber ​​Hornetiksi“, ei pelkästään siksi, että horneteilla on pistimiä, mutta oletettavasti siksi, että hornetit palvelevat suurempaa tarkoitusta, joka ylläpitää laajempaa ekosysteemiä.

Asia on, että Bitcoiners ovat oikeassa. Mikä väistämättä tarkoittaa sitä, että jokainen toinen talousfilosofia on väärä. Loppu. Kulta ei ole sitä. Fiat on pohjimmiltaan wc-paperia. Altcoins? LOL.

Ei, Bitcoin on ratkaisu

Vakaumuksemme Bitcoinin väistämättömyydestä on luonnostaan ​​syntyvä ilmiö, joka esiintyy ominaisuutena tappaa vikoja. Tämä ei tarkoita sitä, että hilpeiden meemiemme puuttuminen heikentäisi verkkoa. Mutta kuten hornetit, jotka estävät leviävien hyönteispopulaatioiden haitallisen leviämisen, ennakoiva aggressiomme suojaa kirjaimellisesti ihmiskunnan tulevaisuutta säilyttämällä yhden laukauksen lupauksesta vapautua tyranniasta. Passiivinen tai puolustava asento ei yksinkertaisesti onnistu.

Suojaamalla verkkoa sen alkuvaiheessa, me tasoitamme jatkuvasti tietä bitcoinin nousulle ja sen väistämättömälle hallitsemiselle globaalina valuuttana. Tätä palvelua maailman yhteisölle on aliarvioitu ja ymmärretty huomattavasti väärin. Ei se mitään! Valppautemme on evankeliointi. Subjektiivisen totuuden maailmassa vakaumuksemme on markkinointimme. Toivottomuudesta tulvivassa kulttuurissa aito optimismimme rohkaisee odottamattomasti aitoutta nälkään nälkäisiä.

Asuttamastamme maailmasta on tullut valheiden ja väkivallan alta. Hyvin vähän hyvää on läsnä auringon alla. Jokainen laitos on turmeltunut. Orwellin visio on meissä ja harvat näyttävät välittävän. On selvää, että yhteiskunta nollataan voimakkailla voimilla, ja kuten kokimme vuonna 2020, asiat ovat outoja. Bitcoiners ovat yhtä mieltä siitä, että nollaaminen on tarpeen, vaikka vaadimme ja tulemme edelleenkin helpottamaan satoshis-nimistä nollausta. ReSat, jos haluat.

Bitcoin itsessään on vastaus melkein jokaiseen ihmiskunnan makroongelmaan

Tämä tosiasia on yhä selvempi kaikille ihmisille, jotka haluavat katsella laadukasta YouTube-videota, joka kestää 10 minuuttia, vilpittömästi avoimella mielellä. Toisin sanoen, jos YouTube ei ole jo kieltänyt videota, on siitä korruptoitunut instituutio.

Asumme aikoihin, joita on jatkuva eksistentiaalinen hätätila, joka vaatii kohdennettua valppautta voidaksemme voittaa. Bitcoinerit ovat maan ystävällisimpien, luotettavimpien ja anteliasimpien joukossa. Yksi suosituimmista meemeistä on kehotus pysyä nöyränä. Meillä on syvä halu nähdä ihmis- ja huumekauppias kukoistaa. Käytämme huumoria huomautuksiemme vaatien samalla nykyisen historiamme vakavuuden ja kiireellisyyden. Emme tarvitse kiitollisuutta, mutta tiedämme varhaiseksi omaksumisen tärkeyden ja kykymme nähdä asiat suuntaan, jos emme korjaa tietä kiireellä.

Teini-ikäisenä pelasin paljon videopelejä ja olin hieman laiska. Okei, olin helvetin laiska. En koskaan unohda päivää, jolloin isäni vastasi minua ja sanoi: „George, sinun on lopetettava henkesi tuhlaaminen ja alettava suhtautua tulevaisuutesi vakavasti tai muuten olet häviäjä.“

Neuer Name

Zurück nach oben