Gold Bull Peter Schiff treffer på ‚Ponzi Scheme‘ Bitcoin

Det dårlige blodet mellom Bitcoin og gullforsvarere har raset i årevis. Bitcoin-entusiaster mener at gull er foreldet, mens gullbugs bash Bitcoin for sin forbindelse med kriminelle virksomheter.

Peter Schiff, en av de ivrigste kryptovergriperne, er tilbake på sin Twitter-rulle, og kaster fornærmelser mot den ledende kryptovaluta igjen.

Ingen skjevhet

I går tok Schiff, som driver investeringsselskapet Schiff Gold, til Twitter for å beskylde Bitcoin-innehavere for hykleri. Gullbuggen forklarte at mange krypto-talsmenn hadde anklaget ham for skjevhet mot den ledende kryptovalutaen på grunn av hans talsmann for gull. Imidlertid gjør de også det samme gjennom sine kryptobeholdninger.

Når vi snakket om, kalte Schiff Bitcoin et pyramidespill, og forklarte at de fleste av eierne alltid føler presset for å invitere andre til å investere i det.

Schiff var notorisk taus for to uker siden da Bitcoin brøt $ 20 000-marken og steg til en ny heltidshøyde. Imidlertid ser han ut til å ha funnet tungen igjen og har avfyrt tweets i flere dager. På søndag sa gullfeilen at Bitcoin var en Ponzi-ordning, og forklarte at den ledende kryptovalutaen vil bli husket som en uredelig innsats i et århundre.

Samme dag beskyldte Schiff Bitcoin-innehavere for å være bandwagon-medlemmer som bare falt for eiendelens kjepphest.

“Mange anklager meg for å tvitre om Bitcoin for å få oppmerksomhet. Hvis oppmerksomhet var målet mitt, ville jeg late som å hoppe på Bitcoin-vogna og være som alle de høyprofilerte Bitcoin-promotorene som tvitrer om #Bitcoin langt mer enn jeg gjør. Jeg er bare fornuftens stemme i galskapen, »skrev Schiff.

Crypto Haters on the Prowl

Schiff er ikke den eneste kryptokritikeren som slår ut på Bitcoin etter sin nye status. Nouriel Roubini, en bemerkelsesverdig økonom og professor ved New York Universitys Stern School of Business, forutsa strenge kryptoreguleringer fra den innkommende Biden-administrasjonen.

I en Twitter-debatt før jul diskuterte Roubini med advokat Jake Chervinsky om et nylig regjeringsforslag om å plassere stablecoin-betalinger under kjente anti-hvitvasking av kunden-din-kunde (AML / KYC) identitetsbekreftelseskrav.

Mens Cherminsky kommenterte at forslaget ikke ville bli håndhevbar lov, fremhevet Roubini at Biden-administrasjonen kunne se at det ble vedtatt.

Økonomiprofessoren påpekte at han har erfaring med å jobbe med påtroppende finansminister Janet Yellen i Council of Economic Advisers (CEA). Han forklarte at Yellen ville slå ned på det „kriminelle brønnbassenget“ som er kryptorommet mye mer enn hennes forgjenger, Steve Mnuchin.

Roubini og Schiff forblir ivrige i deres forakt for noe krypto. Mennene, så vel som mange andre, er bevis på at noen vil fortsette å se det verste i kryptokurver uansett hvor mye eiendelene stiger eller prøver å bli legitime.

Neuer Name

Zurück nach oben