Bitcoin heeft net een Maandelijkse Sluiten Boven een Pivotaal Supportniveau afgedrukt

Het is de afgelopen vier weken nogal saai geweest voor de Bitcoin Evolution-markt. De cryptocurrency, na een sterke duik in het begin van de maand, was grotendeels gebonden aan een bereik van $10.000 tot $11.000 over de maand september.

Ondanks het gebrek aan sterke prijsactie is niet alle hoop voor de Bitcoin-stieren verloren gegaan.

In feite merkten veel analisten ten tijde van het sluiten van de kaars op dat de cryptocurrency zich eigenlijk in een goede lange termijn positie bevindt. Hier is waarom ze dat denken.

Bitcoin-afdrukken Cruciaal Maandelijks Kaarsen sluiten

Bitcoin heeft in de maand september een zwakke prestatie neergezet. Sinds het begin van de maand is de cryptocurrency een handvol procent uitgegleden, waardoor er voor het eerst sinds juni een rode kaars wordt gedrukt.

Ondanks deze daling is niet alle hoop verloren. De cryptocurrency, die sterk van de maandelijkse dieptepunten rond de $9.800 is gestuiterd, is eigenlijk in een bullish staat volgens sommige analisten.

Een trader deelde de onderstaande grafiek direct na het sluiten van de maandelijkse kaars. De grafiek laat zien dat Bitcoin eigenlijk boven een niveau van macro-ondersteuning zit, $10.500, op een maandelijks tijdsbestek.

Dit niveau markeerde de hoogtepunten van de Bitcoin-rally’s in 2019 (maandelijks tijdsbestek) en in februari (intra-maandelijks tijdsbestek). Het feit dat Bitcoin erin slaagde om dit niveau om te zetten in ondersteuning, suggereert de vorming van een „bullish trend“ op de maandelijkse grafiek, aldus de handelaar.

De handelaar die deze observatie maakte is dezelfde die in het midden van de crash in maart voorspelde dat het actief een V-vormige ommekeer zou zien naar $10.000 tegen mei/juni. Hij werd correct bevonden enkele maanden nadat hij deze oproep deed, waarbij hij de timing en de vorm van de koersactie vastspijkerde.

Lange termijn On-Chain Trends Ook Bullis

Langdurige on-chain trends zijn ook bullish voor Bitcoin.

CryptoQuant, een crypto-assetanalyse- en gegevensfirma, deelde onlangs mee dat de volgende tien van zijn elf lange-termijn on-chain trends momenteel „koop“-signalen voor Bitcoin afdrukken:

  • Mijnwerkerspositie-index
  • Puell Multiple
  • Hasjlinten
  • Alle uitwisselingen Uitstroomgemiddelde
  • Alle beurzen Reserve
  • Stabiele muntaanvoerratio
  • Alle beurzen Stabielmuntenreserve
  • MVRV-verhouding
  • Waarde van het netwerk ten opzichte van de Metcalfe-verhouding
  • Voorraad naar Flow

Hoewel on-chain trends niet perfect bepalend zijn voor de prijsactie op de korte termijn, suggereren deze langetermijntrends dat Bitcoin zich in een fase van macrogroei bevindt.

Waar de cryptocrisis zich echter op zal richten, is nog maar de vraag.

Neuer Name

Zurück nach oben